Salı, Ocak 17, 2012

Böyle olmayacak

Yok, olamayacak gerçekten. Sahilden ayrılmak istemiyorum. Artık 25 yıl gerimde kalması gereken bu ergenlik hallerim de beni şaşırtmıyor, ben ebedi ergenim, anladım. Hayatımdaki tüm değişiklikleri bu konfigurasyona bağlı kalabilmek için yapmışım galiba!
Yahu biriyle sahiden sadece toplamda iki defa 5-6 saniye bakışabilmek için yürüyüşlerimi 2'den 4'e çıkardığıma inanamıyorum.. Yani toplamda 15-20 saniye. Kendime pes ediyorum yine. Ayrıca bu bir tür taciz gibi. Artık yolumu değiştirmeliyim. Buna gerek yok.
Ama biliyorum ki böyle kararlar aldığımda ben çoktaan düşmüşümdür.. Siz anlayın neye düştüğümü. Geçer inşallah sağlıkla.

3 yorum:

  1. Sen yolunu değiştirdiğinde, o birisi senin için adımlarını 2'den 4' e çıkarsin dilerim... Ne güzel, boşver, bu bile güzel.... :) gülümse....

    YanıtlaSil
  2. cok güzel yazmissiniz elinize saglik sakin ergenlikten cikmayin , heycanala bakin begendiklerinize ;)ama ergenler bazen ona bakanlari fark etmiyebilir (dostca bir uyari cevrenizde size bakanlari fark etme firsati verin gözlerinize.)

    YanıtlaSil
  3. hayırlısı diyorum.. bunlar hayata tat katan küçük oyunlar:) gizli hazine oyunu!

    YanıtlaSil