Çarşamba, Kasım 30, 2011

Eşe Dosta Duyurulur...

Amerika'ya gitmeden evvel bir silkelenerek ek bir işe koyulmaya karar verdim. belli mi olur, belki ilerde güzel bir eğitim ortamının temelini atmışımdır? Bir yılı aşkın süredir hocalık yapmıyorum, çünkü üniversitede araştırma görevlisi olarak çalışmaya başladım, tez yazarken yüküm az olsun diye. Ama meğer sınıfa girip kendi dersini yapmadan olmuyormuş! Hocamın dersine giriyorum gerçi ama aynısı değil..

Her ne kadar asli sebep maddi destek edinmek olsa da, vermeyi tasarladığım derslerin oturup ders planını çıkarmaya başladığıma göre ben bu işe de kendimi kaptıracağım:) Şimdi tek gereken öğrenci bulmak!

Eğer kulağınıza İngilizce özel ders almak isteyen birileri çalınırsa, şurayı aklınıza getirseniz ne güzel olur..
Sevgiler,

3 yorum:

  1. Selam, Teo judo'ya gidiyormus bende oglum icin dusunuyorum memnun musunuz? Amerika'ya gezmeye mi bir sure yasamaya mi gidiyorsunuz? Cok buyuk ve hos bir degisiklik hayirli ugurlu olsun. sevgiler beste

    YanıtlaSil
  2. ay nereye cevap yazayım şaşırdım birden, sizin sayfanıza da yazdım ama yarım yazmışım! inşallah 1 yıllığına gidiyoruz Teo ile, bu bir fulbright bursu, doktora araştırması için..bakalım!

    YanıtlaSil
  3. Dilerim booool bol öğrencin olur. Amerika projesi heyecan verici, bol şans! (Galiba söyleye söyleye yaptıracaksın şu DVD işini! Sağol varol desteğin, önerilerin için.)

    YanıtlaSil