Cumartesi, Kasım 05, 2011

Durum.. Gribal

Durumum gribal. Evde oturma zamanı. ev oturması için uygun bir gün- bir cumartesi! hani şu aksi takdirde neft yağı sürülmüş gibi ordan oraya koşturacak bir şeyler devamlı bulduğum ve günün sonunda ben bugün ne yaptım ki dediğim gün.

Teo'yu judoya babası götürdü. Ev tüm gün bana kaldı yani.. Birazdan gelir minik kuş ve elimde olmadan, etrafımdaki en ufak kıpırtıyla hareketlenen kafamın içi beni de katar önüne evde dört dönmeye başlarım.. halbuk yapacak iş kalmadı! hatta adetten olmasa da tek başınayken demlikle çay demlendi ve içildi.. Arkadaşım sağolsun, kendi tahin pekmezini öyle bir iştahla etrafındakilerle paylaştı ki dükkanında, telefonun öbür ucundaki bendeniz de ekmekleri kızartıp, dolabın kadim kış tatlısı tahin-pekmezimi çıkarıp içine atmak zorunda kaldım! e çaysız da olmayacağına göre..

Sağlıkla geçirin bu güzel sonbaharı.. yatmayın aşağı gripten, şundan bundan!
Bayramınız kutlu olsun, sağlıcakla..


3 yorum:

  1. Çok çok geçmiş olsun! Bende de var bir kırgınlık hali ama homeopatik ilaçlarla direniyorum. İşe de yarıyorlar gibi. (Bizim eski bölümler Facebook'daki program sayfasında var, hani arzu edersen diye...)

    YanıtlaSil
  2. Çok çok teşekkürler! Biliyor musun bende de program cd'leri yok. Olsa iyi olurdu (kanaldan rica etsem aslında!)
    Keşke bahsettiğin gibi bir proje olsa ama ben çok ümitli değilim doğrusu...
    Daha iyisindir umarım?

    YanıtlaSil
  3. ben de 5 günlük yatışın ardından kurtulmak üzereyim o illetten, geçmiş olsun.

    Kahve Dükkanı

    YanıtlaSil